top of page

Meillä on pitkä kokemus ja vankka ammatillinen osaaminen muovituotteiden valmistuksesta.

Olemme toimineet muoviteollisuudessa vuodesta 1992. Yrityksemme liikeideana on tuottaa korkealaatuisia tuotteita ja palveluja kustannustehokkaasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti, jotka tehostavat asiakkaan liiketoimintaa ja markkinointia. Luomme korkealuokkaisia ja innovatiivisia tuotteita asiakkaillemme vuorovaikutuksessa luonnon, tieteen ja teknologian kanssa. Näin palvelemme parhaiten asiakkaitamme.

Vahvuutenamme on oma suunnittelu, muotinvalmistus ja tuotanto. Tutustu lisää palveluihimme.

Avainasioita palveluidemme tuottamisessa ovat luotettavuus, joustavuus, nopeus, korkea laatu, toimitusvarmuus ja asiakaslähtöisyys. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Valmistamme tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, kustannustehokkaasti ja voimavarojen oikealla kohdentamisella.

Kaikki tuotteemme ovat kotimaisia.

Korkean ammattitaidon takeena on nykyaikainen CNC-pohjainen konekanta.

Yrityksemme suunnittelee ja valmistaa alihankintana muotteja ja työkaluja sekä teknisiä muoviosia kaikille teollisuuden aloille. Korkean ammattitaidon takeena on nykyaikainen CNC-pohjainen konekanta sekä motivoitunut henkilökunta.

Valmistamme muotit MasterCam 3D-mallinnuksin. Teemme käyttöösi myös protomallit ennen tuotantomuotin valmistusta. Tämä antaa mahdollisuuden koekäyttää tuotteesi ja tehdä tarvittavat korjaukset ennen varsinaisen tuotantosarjan aloitusta.

Varmistamme tuotteillesi korkealuokkaisen ja mittatarkan lopputuloksen.

Käytä 3D -tulostupalveluamme ja erotu kilpailijoista. Saat etumatkaa tuotteen kehityksessä ja säästät kustannuksissa.

Merocap ja ympäristö

Laatu- ja ympäristöasiat sekä niiden kehittäminen ovat osa jokapäiväistä toimintaamme sekä suunnittelussa ja tuotannossa että asennuskohteissamme.

 

Yrityksen laatujärjestelmä määrittelee kaikki ne toiminnot, joiden tuloksena tuotteen laatu saavutetaan. Laatu- ja ympäristöjärjestelmiämme ylläpidetään ja kehitetään jatkuvasti. Toimitusvarmuus on osa laadukasta toimintaa ja yksi tärkeimmistä tuotantomme mittareista.

Tehdasalueemme on täysin savuton. Henkilöstömme on sitoutunut työskentelemään ympäristön huomioon ottaen. 

Mikään laatujärjestelmä ei tee tuotantoa täysin virheettömäksi, mutta laatu paranee vain jatkuvalla toiminnan kehittämisellä.

Tärkeimpiä ympäristö tavoitteitamme ovat:

Toimintamme aiheutuvan ympäristön kuormituksen vähentäminen. Tehokas lajittelu, jätteen vähentäminen. Hävikin minimointi, muovijätteen kierrätys (98 % muovista menee uudelleen käyttöön). Yhteistyökumppanimme on www.kuusakoski.fi, www.kayttomuovi.fi

Olemme mukana huolehtimassa ympäristöstä Nummelan alueella. Tickspack tarjoaa kunnille ilmaiset koirankakkapussit ja pussitelineet, jotka sijoitetaan vilkkaimpien koiranlenkitysreittien varrelle. Telineet rahoitetaan paikallisten yritysten avulla.

Merocapilla siivous on tärkeä osa ympäristövastuullisuutta 

Merocapilla on käytössä täysin myrkytön ja kemikaaliton Ownwell -siivousmenetelmä, jonka ansiosta ympäristövastuullisuus toteutuu myös siivouksessa.  Ownwell-siivousmenetelmä on puhdistettuun veteen ja eläviin probiootteihin perustuva innovaatio, jonka tekee ainutlaatuiseksi mikrobiologian ja kemikaalittomuuden yhdistäminen.

 

”Tutkimukset viittaavat siihen, että perinteiset, kemikaaleihin pohjautuvat siivous menetelmät heikentävät puhdistuskemikaaleille altistuvien ihmisten puolustuskykyä. Käytetyt kemialliset puhdistusaineet näyttäisivät lisäävän pinnoilla olevien haitallisten mikrobien kestävyyttä paitsi käytettyjä puhdistusaineita myös useita antibiootteja vastaan. Viime aikoina tähän ongelmaan on etsitty ratkaisuja mikrobien luontaisista tavoista kilpailla keskenään”, sanoo vanhempi tutkija, mikrobiologi Elina Roine Helsingin yliopistosta.

Altistumme päivittäin haitallisille kemikaaleille ja mikrobeille, varsinkin näinä aikoina haitallisten mikrobien ongelmallisuus korostuu. Merocap haluaa Ownwell-siivousmenetelmän avulla lisätä työntekijöittensä turvallisuutta huolehtimalla mahdollisimman tarkasti toimitilojen puhtaudesta ja myrkyttömyydestä. 

Samalla säännöllinen Ownwell-siivous vähentää pysyvästi tilojen haitallista mikrobikuormaa siivous kerrallaan. Testien mukaan jo kahden kuukauden jälkeen Ownwell-menetelmä laski stafylokokkien määrää testikohteissa 73% ja koliformisten bakteerien määrä laski jopa 90%. Siivotun pinnan epätasaisuuksiin jää aina probiootteja ja puhdistuminen jatkuu vaikka siivooja on jo kotona. Lisäksi probioottien tuottamat entsyymit pilkkovat likaa. 

Ympäristövastuullisuus huomioidaan Merocapilla muutenkin niin raaka-aineen kierrätettävyyden, jätehuollon kuin hukan vähentämisenkin muodossa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, ammattitaitoon sekä jaksamiseen. Vastuullinen, hyvinvoiva yritys menestyy myös tulevaisuudessa.

bottom of page