top of page
Merocap Lämpömuovaus-tyhjiömuovaus.jpg

MUOVIN LÄMPÖ- JA TYHJIÖMUOVAUS

 

Merocap Oy  - Innovatiivista tekniikkaa, huippulaatuista lopputulosta tyhjiö- ja lämpömuovauksella.

Olemme ylpeitä tarjotessamme korkealaatuisia teknisiä muoviosia kaupan ja teollisuuden eri tarpeisiin. Erikoisosaamisemme kattaa laajasti muovin lämpömuovauksen sekä vahvan osaamisen muovin tyhjiömuovauksessa. Laadukkaat tuotteemme syntyvät huolellisesti ja hallitusti yksityiskohtien maailmassa, jossa vain kokenut ammattilainen voi olla mestari. Alla lisää tietoa osaamisestamme ja ole tarvittaessa suoraan yhteydessä meihin.

KONEET JA MUOTIT: Viimeisin teknologia muovin tyhjiömuovauksessa

Käytössämme olevat muovauskoneemme edustavat huipputeknologiaa muovin tyhjiömuovauksessa. Heinäkuussa 2021 otettiin käyttöön uusi muovauslinjasto, joka mahdollistaa erikoiskäsittelyn erityisesti kirkkaille ja läpikuultaville muovilaaduille. Koneemme ovat varustettu ainutlaatuisilla ominaisuuksilla.

Konekohtaiset maximi muovauskoot ovat seuraavat:

Muovauskone 1.      300 x 400 mm

Muovauskone 2.      440 x 530 mm (Täysautomaatti, ohuille kalvoille)
Muovauskone 3.      600 x 1000 mm (Täysautomaatti, arkilta tai rullalta)

Muovauskone 4.      1000 x 1500 mm
Muovauskone 5.      1500 x 2300 mm (Täysautomaatti, arkilta)

Muovauskone 6.     1.560 X 1.060 mm (Täysautomaatti)

Koneemme erikoistuvat erityisesti kirkkaisiin ja läpikuultaviin muovilaatuihin, ja puhtaus on yksi keskeisistä erityispiirteistämme.

MUOTIT: Huolellisesti suunnitellut, täydellisyyttä tavoittelevat valmistustekijät

 

Muovin tyhjiömuovauksessa keskiössä ovat koneen huolellisesti suunnitellut ja valmistetut muotit. Ne ovat ratkaisevan tärkeitä laadukkaiden muoviosien valmistuksessa. Koneemme mahdollistavat monipuoliset muovauskoot, ja yleisemmin käyttämämme muovilaadut ovat: ABS, polystyreeni, polykarbonaatti, polypropeenit, polyesterit sekä akryylit. Käsittelykykymme ulottuu myös muihin vaihtoehtoisiin materiaaleihin tarpeen mukaan. Muovauspaksuus alkaa 0,15 mm.

Tutustu toimintaamme esittelevään videoomme täältä.

 

Laadukasta muovin lämpömuovausta Merocapilta

 

Lämpömuovausprosessimme kattaa laajan kirjon eri vaihtoehtoja, tarjoten asiakkaillemme huippulaatuisia ratkaisuja monilla eri teollisuudenaloilla. Olemme edelläkävijöitä tyhjiömuovauksessa ja ammattiosaamisemme heijastuu erityisesti korkealaatuisten ja monimutkaisten muotojen luomisessa. Tässä muovausmenetelmässä yhdistyy tehokkuus ja tarkkuus, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon osien valmistuksessa.

 

Ammattitaitoinen tiimimme hallitsee muovin tyhjiömuovauksen hienovaraiset sävyt, ja tätä taituruutta sovellamme laajalti kaikilla teollisuuden aloilla.

Muoviosien luotettava kumppani

Olemme valmiina tukemaan sinua kaikissa muovausprojekteissasi tarjoamalla asiantuntevaa ja innovatiivista tukea jokaisessa vaiheessa. Voit luottaa vankkaan osaamiseemme ja sitoutumiseemme laatuun – valitse meidät luotettavaksi kumppaniksesi muoviosiesi valmistuksessa. Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan soittamalla!

Merocap Oy 

Tehtaantie 2
03100 Nummela

Myynti Puh 040 776 9481

bottom of page