Kaikki valmistuspalvelut yhdeltä toimittajalta.

Tarjoamme laadukasta ja kokonaisvaltaista valmistuspalvelua, joka kattaa tuotesuunnittelun, muotin valmistuksen, tuotteiden valmistuksen, loppukokoonpanon. Palvelu voi sisältää myös tuotteen pakkaamisen asiakkaan pakkaukseen ja toimittamisen suoraan loppuasiakkaalle.

 

Tuote- ja muottisuunnittelu

Tehokkaalla tuotannollistamispalvelulla varmistetaan tuotteiden sujuva ja nopea siirtyminen suunnitteluvaiheesta tuotantoon. Tarjoamme ammattitaitoisen ja korkeatasoisen suunnittelupalvelun, jolla vaikutetaan olennaisesti tuotteen rakenteeseen, materiaaleihin, valmistukseen ja ulkoasuun.

Tavoitteenamme on valmistaa tuotteita, jotka vastaavat asiakkaan toiveita ja tarpeita. Raaka-aineet ja valmistusmenetelmä ovat etusijalla.

Palveluumme kuuluu täydelliset 3D-mallintamiset, visuaaliset kuvat, dokumentoinnit sekä tarvittaessa räjäytyskuvat ja asennuskuvat Vastaanotamme kaikki käytössä olevat siirtoformaatit.

Ohjeet ja aineisto

Voitte toimittaa meille oman aineistonne osoitteella suunnittelu@merocap.fi Vastaanotamme kaikki käytössä olevat siirtoformaatit. Käytössämme on aina viimeisin versio Solid-Edge 3D-mallinnusohjelmasta, josta löydätte lisätietoja www.solidedge.fi tai www.solid-edge.com

Pitkä kokemus tuotekehityksestä 3D-maailmassa

 

Muotit ja työkalut

Vahvuutenamme on oma suunnittelu, muotinvalmistus ja tuotanto, jotka takaavat täyden palvelun ja onnistuneen lopputuloksen asiakkaalle kaikkine lisäarvoineen.

Mallinnus mahdollistaa tilaamasi tuotteen arvioinnin jo ennen prototyypin työstämistä.

Teemme tarvittaessa käyttöösi myös protomuotin ja -mallin ennen tuotantomuotin valmistusta. Tämä antaa mahdollisuuden koekäyttää tuotteen ja tehdä tarvittavat korjaukset ennen varsinaisen tuotantosarjan aloitusta.

Valmistamme tyhjiömuotit MasterCam 3D-mallinnuksin