top of page
Merocap Akryylityöt

Valmistamme asiakkaidemme tarpeisiin vaativimmatkin akryylityöt.

Merocap Oy on suomalainen muovituotteiden asiantuntija, jonka palvelukokonaisuuteen kuuluvat myös muovien lämpömuovaus. Pystymme toteuttamaan vaativatkin akryylityöt asiakaslähtöisesti. Käytettävissä on monta eri menetelmää riippuen valmistettavasta tuotteesta.

 

Valmistettaessa voidaan käyttää taivuttamista, jolloin apuna käytetään lämpötaivutuskoneita. Toinen vaihtoehto on uunitus, jolloin muovilevy asetetaan muottiin, jossa se lämmön ja paineen avulla painetaan muottia vastaan. Lisäksi tiettyjä muovilaatuja voidaan myös liimata toisiinsa.

Muovituotteet teollisuuden ja kaupan tarpeisiin

Akryyli (PMMA) on kehitetty korvaamaan lasia ja sen käyttö perustuu läpinäkyvyyteen. Syynä tähän ovat akryylin monipuoliset ominaisuudet, jotka mahdollistavat luovan ja kestävän lopputuloksen. Akryylin kestävyys, läpinäkyvyys ja helppo muovattavuus tekevät siitä loistavan materiaaliratkaisun teollisuuden sekä muiden eri alojen tarpeisiin ja haasteisiin. Etsiessäsi luotettavaa kumppania akryylitöiden valmistukseen, on Merocap valintasi.

Akryylityöt teollisuudelle 

 

Akryyliä käytetään paljon teollisuudessa, mainosmateriaalina, valaisinratkaisuissa, myymälätarvikkeissa, sisustusmateriaaleissa sekä elektroniikassa. Valmistettavat tuotteet voivat olla mm.  näyttöjen suojakalvot, näyttöpaneelit, suojakotelot, vitriinit, mainosmateriaalit, kaikki asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 

Tarjoamme loistavat ratkaisut ja menetelmät eri alojen tarpeisiin. Akryylin ominaisuudet vaihtelevat sen käyttötarkoituksen mukaisesti, joten meiltä saat asiantuntevan palvelun – juuri sinulle räätälöitynä. Pystymme toteuttamaan teollisuuden akryylityöt niiden vaatimiin ominaisuuksiin.

 

Teollisuusala vaatii tuoteiltaan kestävyyttä ja korkeaa lämpötilaa – akryyli on kovaa pinnaltaan, mutta samalla sen iskunkestävyys on alhainen. Koneistettavissa kappaleissa kannattaa käyttää valettua akryyliä sen parempien mekaanisten ominaisuuksien vuoksi. Tyypillisimmät käyttökohteet ovat mainoskyltit, katteet, lasitukset ja suihkukaappien seinämät.

 

Huomioithan, että meiltä saat myös tuotteellesi UV-tulosteen tai laser merkkauksen mm. rasterin, logon, kuvaa tai jonkin muun merkkauksen kaikki yhdestä numerosta.

 

Valmistamme erilaiset akryylityöt aina yksittäiskappaleista suuriin sarjoihin, kuvalla tai ilman, sinun toiveittesi mukaan. Ammattitaitoinen ja mukava henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua ja keskustelemaan tulevasta projektista – ota siis yhteyttä!

Muista  myös UV-tulostus tai laser merkkaus, joilla saat lisäarvoa tuotteellesi.

bottom of page